Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Nieuws

Gezocht: administratief medewerker

Voor onze vestigingen van de Internationale Schakelklassen (ISK), Krakeelpolderweg 1, zijn wij met spoed op zoek naar een administratief medewerker. Het gaat om een functie van 3 x 5 uur, werktijden in overleg te bepalen.  Voor meer informatie: klik hier!

Lees meer »

Fietsen voor de Voedselbank!

De leerlingen van de ISK doen mee met het lesprogramma Biking2Skool. Het lesprogramma Biking2Skool leert de ISK-jongeren in eerste instantie om iedere dag met de fiets naar school te komen. Deze stap garandeert dat ISK-leerlingen ook buiten schooltijd de fiets gaan gebruiken. Wanneer ISK-leerlingen vervolgens doorstromen naar het regulier onderwijs dan zijn zij net zo mobiel als alle andere jongeren en staan zij op dat punt niet langer op achterstand. Het lesprogramma Biking2Skool krijgt jongeren aan het fietsen door hen aan de ene kant te motiveren om iedere dag met de fiets naar school te komen en door tegelijkertijd praktische barrières tegen het fietsen weg te nemen. De leerlingen van de ISK hebben afgelopen week fietslessen gekregen en gaan nu 30 dagen lang fietsen om geld in te zamelen voor de Voedselbank Delft.  Dit project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van verschillende instanties, zoals Het Maagdenhuis in Amsterdam.  

Lees meer »

Nieuwsbrief voor ouders

Binnenkort kunnen ouders/verzorgers van de ISK-leerlingen een nieuwsbrief verwachten. In deze nieuwsbrief kunt u lezen welke activiteiten hebben plaatsgevonden op de locaties aan de Maria Duystlaan en de Krakeelpolderweg en ook welke activiteiten er nog gaan plaatsvinden. Deze nieuwsbrief verschijnt op de website van de ISK en wordt ook per e-mail verzonden. Houd dus deze site in de gaten!  Wij verwachten dat de nieuwsbrief begin februari zal verschijnen. Het is de bedoeling dat er regelmatig een nieuwe brief verschijnt.  Leerlingen werken op dit moment hard aan een schoolkrant, onder leiding van een docent. Deze schoolkrant wordt eveneens op de site geplaatst en zal per e-mail worden gestuurd naar ouders/verzorgers, gelijk met de nieuwsbrief! 

Lees meer »