Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Nieuws

We zijn weer begonnen!

De zomervakantie is weer voorbij en het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen...! Wij wensen alle leerlingen van de ISK een heel fijn, gezellig en leerzaam schooljaar toe! De schoolleiding

Lees meer »

Het Grotius College zoekt collega's!

Op de verschillende locaties van het Grotius College (praktijkonderwijs tot en met tweetalig gymnasium, Internationale Schakelklas) zijn regelmatig vacatures. Kijk regelmatig op onze site voor nieuwe functies.  Geïnteresseerd? Kijk snel op onze website!

Lees meer »

Fietsen voor de Voedselbank!

De leerlingen van de ISK doen mee met het lesprogramma Biking2Skool. Het lesprogramma Biking2Skool leert de ISK-jongeren in eerste instantie om iedere dag met de fiets naar school te komen. Deze stap garandeert dat ISK-leerlingen ook buiten schooltijd de fiets gaan gebruiken. Wanneer ISK-leerlingen vervolgens doorstromen naar het regulier onderwijs dan zijn zij net zo mobiel als alle andere jongeren en staan zij op dat punt niet langer op achterstand. Het lesprogramma Biking2Skool krijgt jongeren aan het fietsen door hen aan de ene kant te motiveren om iedere dag met de fiets naar school te komen en door tegelijkertijd praktische barrières tegen het fietsen weg te nemen. De leerlingen van de ISK hebben afgelopen week fietslessen gekregen en gaan nu 30 dagen lang fietsen om geld in te zamelen voor de Voedselbank Delft.  Dit project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van verschillende instanties, zoals Het Maagdenhuis in Amsterdam.  

Lees meer »