Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Nieuws

Nieuwe website!

Met trots heten we jullie welkom op onze nieuwe website. Zowel de algemene site van het Grotius College als de sites van de locaties Juniusstraat, Praktijkschool en ISK zijn vernieuwd. De sites geven een duidelijk en sfeervol beeld van wie we zijn en wat wij onze (toekomstige) leerlingen bieden. Een moderne, heldere site die aansluit bij de visie van onze school. Lees meer »

Phileas Fogg Theatre op school

Leerlingen uit 2, 3 en 4 TTO hebben begin oktober een aantal voorstellingen verzorgd voor ouder(s) en andere belangstellenden. Dit onder leiding van Phileas Fogg Theatre Company. Zo speelden leerlingen uit de tweede klas het stuk "Little Victorians", de leerlingen die een klas hoger zitten speelden "In Love With Shakespeare". De vierde klasser...Lees meer »

Junior Ambassador Day

Vrijdag 6 oktober zijn 14 leerlingen uit havo 4 en tto 4 en 5 aanwezig geweest bij de Junior Ambassador dag. 200 leerlingen en 50 leraren van 31 scholen bezochten Den Haag om actief mee te denken over de Europese Unie en hun rol daarin. Zo namen ze deel aan rollenspellen bij ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat, en hun kritische vragen werden beantwoord...Lees meer »