Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Daarom kiezen voor het Grotius!

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een bijzonder jaar voor jou. Opeens zit je in groep 8 en is het tijd om te kiezen. Het maakt niet uit welk advies je hebt gekregen, want wij bieden alle opleidingen aan. Op onze school kun je jezelf zijn en krijg je onderwijs dat bij jou past. We helpen je graag voorbereiden op de toekomst en brengen jouw talent tot bloei. Samenwerken met jou en je klasgenoten vinden we daarbij heel belangrijk. 

Jij en het Grotius

Nieuws

Kom kijken bij het Grotius!

Wil je eens kijken hoe het er op een middelbare school aan toe gaat tijdens de normale lesdag? Dat kan! Op verschillende woensdagmiddagen kun je gewoon bij ons binnenlopen op onze locatie aan de Juniusstraat 8 te Delft. Je hoeft je er niet eens voor aan te melden! Neem gerust je vader en/of moeder mee, zo krijgen zij ook gelijk een indruk van onze school. ...Lees meer »

Informatieavonden

Op dinsdag 30 januari vindt een informatieavond plaats op het Grotius College aan de Juniusstraat 8. Op deze avond wordt informatie gegeven over ons tweetalig vwo, het Grotius VWO en het gymnasium aan  ouders en hun kind(eren). U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de aula van ons gebouw.

Op donderdag 1 februari krijgt u alle informatie o...Lees meer »

Grotius College is Unesco-school!

Sinds november 2017 voert het Grotius College het predicaat Unesco-school! Er zijn maar weinig scholen in Nederland die dit predicaat mogen voeren. 
Op een Unesco-school staan internationale verbondenheid, verdraagzaamheid, duurzaamheid en solidariteit hoog in het vaandel. Het Grotius College vindt het belangrijk dat leerlingen leren samenwerken, resp...Lees meer »