Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Daarom kiezen voor het Grotius!

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een bijzonder jaar voor jou. Opeens zit je in groep 8 en is het tijd om te kiezen. Het maakt niet uit welk advies je hebt gekregen, want wij bieden alle opleidingen aan. Op onze school kun je jezelf zijn en krijg je onderwijs dat bij jou past. We helpen je graag voorbereiden op de toekomst en brengen jouw talent tot bloei. Samenwerken met jou en je klasgenoten vinden we daarbij heel belangrijk. 

Jij en het Grotius

Nieuws

Grote Muziekavond

Op woensdagavond, 28 maart jl., vond de jaarlijkse Grote Muziekavond plaats. In de aula van de locatie Juniusstraat hebben leerlingen en docenten hun talenten laten zien. Er was een gevarieerd aanbod van klassiek, pop, bandmuziek, toneel en allerlei anders moois. Inmiddels staan de foto's ook op deze site!  

Lees meer »

Doe mee aan de Grotius Nepal Loop!

Op dinsdag 3 april a.s. wordt de jaarlijkse Grotius Nepal Loop gehouden. Door zo veel mogelijk rondjes te lopen in een half uur kun je veel geld inzamelen voor het goede doel: onze basisschool in Nepal! De renner die het hoogste bedrag bij elkaar rent, krijgt een bijzondere prijs. Doe mee en haal een sponsorkaart op!!! De Nepal Commissie  

Lees meer »

Informatieavond tto klassen 1, 2 en 3

Op dinsdag 20 maart a.s. vindt de informatieavond plaats voor ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen tto, klassen 1 tot en met 3. Deze leerlingen gaan in april op excursie naar het buitenland. Op de informatieavond krijgt u informatie over deze reizen. Het schema is als volgt: 18.30 uur: klas 1 tto  19.30 uur: klas 2 tto  20.30 uur: klas 3 tto  De bijeenkomsten vinden plaats in de aula van onze locatie aan de Juniusstraat 8. Voor meer informatie: klik hier.

Lees meer »