Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Daarom kiezen voor het Grotius!

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een bijzonder jaar voor jou. Opeens zit je in groep 8 en is het tijd om te kiezen. Het maakt niet uit welk advies je hebt gekregen, want wij bieden alle opleidingen aan. Op onze school kun je jezelf zijn en krijg je onderwijs dat bij jou past. We helpen je graag voorbereiden op de toekomst en brengen jouw talent tot bloei. Samenwerken met jou en je klasgenoten vinden we daarbij heel belangrijk. 

Jij en het Grotius

Nieuws

Fijne vakantie!

De schoolleiding van het Grotius College wenst alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) een heerlijke zonnige vakantie! De school is in verband met de zomervakantie gesloten van woensdag 18 juli tot en met dinsdag 22 augustus a.s.  Voor het rooster bij de start van het nieuwe schooljaar verwijzen wij u naar het informatieboekje 2018-2019.

Lees meer »

Geslaagd!

De schoolleiding van het Grotius College, locatie Juniusstraat 8, feliciteert alle geslaagde leerlingen!  In verband met de nieuwe privacy wetgeving (AVG) heeft het Grotius besloten om de namen van geslaagde leerlingen niet meer te publiceren op de site of in de kranten. We vinden dat heel jammer, maar wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Het neemt niet weg dat we ontzettend trots zijn op onze leerlingen die over een paar weken hun felbegeerde diploma in ontvangst mogen nemen! Voor alle herkansers: heel veel succes..!

Lees meer »

Jet-Net op het Grotius

Sinds dit schooljaar werken NEN (Nederlands Normalisatie Netwerk) en het Grotius College in Delft samen. Een samenwerking die tot stand kwam dankzij Jet-Net. In Jet-Net/TechNet, hét jongeren- en technologienetwerk van Nederland, werken bedrijven en scholen samen om meer jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding. Onlangs is een contract hierover gesloten tussen het Nederlands Normalisatie Netwerk (NEN) en onze school. Docent Arthur Sieders is de grote kracht achter dit project. Er staat een leuk artikel over dit project in het blad Delft Business. Lezen??? Klik hier!  

Lees meer »