Kom kijken

Kinderen Scheikunde

We vinden het leuk om kennis met je te maken!

Ontdek wat het Grotius zo bijzonder maakt

We vinden het leuk om kennis met je te maken! Op de Open Dag nemen onze leerlingen jou en jouw ouders mee op een rondleiding door het gebouw. Je ziet dan welke vakken er zijn, je ontmoet onze enthousiaste docenten en je ontdekt wat het Grotius zo bijzonder maakt.

Gymnasium, tweetalig vwo, vwo, vrijschoolafdeling, havo, mavo en kopklas

Locatie Juniusstraat 8

Open Dag

Zaterdag 3 februari 2018, 10.00-13.00 uur

Informatie avonden:

Dinsdag 30 januari 2018 (tweetalig vwo, vwo en gymnasium)
Donderdag 1 februari 2018 (vrijeschoolafdeling)

Voorlichtingsavond TTO, Grotius VWO en Gymnasium (voor leerlingen en hun ouders)

Dinsdag 30 januari 2018, 19:30 uur, in de aula van locatie Juniusstraat 8.

Deze avond is speciaal voor leerlingen en hun ouders die interesse hebben in tweetalig vwo, het Grotius VWO en/of ons gymnasium. Tijdens deze avond volgen de leerlingen die geïnteresseerd zijn in tweetalig onderwijs een paar lessen in het Engels. Uiteraard beantwoorden we alle vragen die te maken hebben met onze tweetalige opleiding, het Grotius VWO en onze gymnasium opleiding. Er zijn niet alleen docenten aanwezig, maar ook leerlingen die bij ons het vwo volgen.

Informatie avond vrijeschoolafdeling (voor leerlingen en hun ouders)

Donderdag 1 februari 2018, 19:30 uur, in de aula van locatie Juniusstraat 8.

Op deze avond voor leerlingen en ouders/verzorgers die interesse hebben in vrijeschoolonderwijs wordt uitgebreid ingegaan op de achtergrond van de vrijeschool, de inhoud van de lessen, het periode-onderwijs en specifieke vrijeschoolvakken zoals euritmie. Er zijn niet alleen docenten aanwezig maar het is ook mogelijk om vragen te stellen aan ouders en leerlingen van de vrijeschoolafdeling. Leerlingen kunnen op deze avond een les volgen.

Let op: van te voren inschrijven voor deze informatie avond is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden via deze link.

Inloopmiddagen

Woensdag 31 januari 2018, 14.00 - 16.00 uur
Woensdag 7 februari 2018, 14.00 - 16.00 uur
Woensdag 14 februari 2018, 14.00 - 16.00 uur

Loop eens bij ons binnen en zie hoe het er dagelijks aan toe gaat in onze school. Je wordt in groepjes rondgeleid door de school en er is natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen.