Kom kijken

Kinderen Scheikunde

We vinden het leuk om kennis met je te maken!

Ontdek wat het Grotius zo bijzonder maakt

We vinden het leuk om kennis met je te maken! Op de Open Dag nemen onze leerlingen jou en jouw ouders mee op een rondleiding door het gebouw. Je ziet dan welke vakken er zijn, je ontmoet onze enthousiaste docenten en je ontdekt wat het Grotius zo bijzonder maakt.

Gymnasium, tweetalig vwo, vwo, vrijschoolafdeling, havo, mavo en kopklas

Locatie Juniusstraat 8

Open Dag

Onze open dag heeft op zaterdag 3 februari jl. plaatsgevonden. Het was een drukte van belang! Er zijn veel foto's gemaakt. Kijk in het fotoalbum om alle foto's te bekijken.

Wil je ook de school bezoeken tijdens normale schooltijden? Dat kan! Kom op woensdag 7 of woensdag 14 februari a.s. tussen 14.00 en 16.00 uur naar de Juniusstraat 8 en loop gewoon binnen! Je hoeft je niet aan te melden voor deze inloopmiddag.
 

Inloopmiddagen

Woensdag 7 februari 2018, 14.00 - 16.00 uur
Woensdag 14 februari 2018, 14.00 - 16.00 uur

LET OP: op woensdag 14 februari krijgt de school ook bezoek van het Solar Team van de TU Delft en zij nemen hun Nuna10 mee!!! Deze wordt opgesteld in de aula en is voor iedereen te bewonderen. Meer weten? Kijk dan bij de nieuwsberichten!

Loop eens bij ons binnen en zie hoe het er dagelijks aan toe gaat in onze school. Je wordt in groepjes rondgeleid door de school en er is natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen.