Samen zijn wij het Grotius!

Openbaar voortgezet onderwijs Delft

Juniusstraat 8 | 2625 XZ Delft | tel. 015 - 8 000 000

Mededeling Van Dijk Boeken

Mededeling Van Dijk Boeken
19 Jul 2016

U bent als het goed is, hierover ook persoonlijk per brief geinformeerd. Hieronder kunt u de informatie hierover nog een keer nalezen.

 

 

Belangrijke informatie over je Van Dijk account
 
Beste klant,

Je VanDijk.nl wachtwoord is door ons onbruikbaar gemaakt. Als je de volgende keer inlogt op onze website krijg je automatisch het verzoek een nieuw wachtwoord aan te maken.

Leveranciers van leermiddelen zoals Van Dijk, maken gebruik van de diensten van een stichting die ervoor zorgt dat je online bij jouw digitale lesmateriaal kan komen. Hackers hebben geprobeerd bij deze stichting in te breken. Het is daarom mogelijk dat jouw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, emailadres en je versleutelde wachtwoord van je Van Dijk account zijn ontvreemd. De Autoriteit Persoonsgegevens is op de hoogte gebracht van deze hack-poging. We vinden de veiligheid van de gegevens van onze klanten erg belangrijk en willen geen enkel risico nemen. Daarom hebben we je oude wachtwoord onbruikbaar gemaakt. Daarnaast hebben we een nieuw wachtwoordbeleid ingevoerd.

Indien je dezelfde combinatie van wachtwoord en gebruikersnaam ook op andere websites gebruikt, wijzig het dan voor alle zekerheid ook daar. Hanteer bij elk account een unieke combinatie. Goede tips daarvoor vind je ook op onze veel gestelde vragen-pagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons telefoonnummer 088 - 22 55 833 (lokaal tarief), bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Je kunt ook gaan naar veel gestelde vragen op onze site.

We bieden onze excuses aan voor de ontstane situatie.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice VanDijk.nl