Samen zijn wij het Grotius!

TTO

Openbaar voortgezet onderwijs Delft

Aart van der Leeuwlaan 12 | 2624 LD Delft | tel. 015 - 8 000 000

Vacatures

 

Op de afdeling ICT, die deel uitmaakt van het onderdeel Bedrijfsvoering is, met ingang van 1 september 2017, in verband met ziektevervanging, een vacature ontstaan voor:

 

Systeembeheerder m/v

 

Fulltime, 40 uur per week
Salaris: schaal 8, geldende CAO voor het voortgezet onderwijs

 

De systeembeheerder is belast met het beheren van de informatiesystemen en (onderdelen van) het netwerk, de applicatieontwikkeling en het applicatiebeheer van de diverse informatiesystemen en levert een bijdrage aan de applicatieontwikkeling van nieuw te ontwerpen informatiesystemen.

 

Taken daarbij zijn o.a.:

 

  • Het controleren van de werking van systemen op basis van een logboek en eigen onderzoek en het analyseren  van terugkerende storingen, het beoordelen van de knelpunten en het aangeven van oplossingsvoorstellen, dan wel het inschakelen van de senior medewerker ICT.
  • Het installeren en operationeel maken van onderdelen van het netwerk (o.a. hardware- en softwarepakketten).
  • Het inventariseren en afstemmen van de wensen van gebruikers wij wijziging of uitbreiding van de applicaties en het beoordelen van de wensen op productietechnische uitvoeringsmogelijkheden, financiële en organisatorische randvoorwaarden, alsmede de vastgestelde automatiseringsstandaarden van de schoolorganisatie en deze vertalen in op de gebruikerswensen afgestemde programmawijzigingen.
  • Het uitvoeren van tests van ontwikkelde (delen van) applicatieprogramma’s en systemen en het rapporteren terzake.

 

Wij zoeken een collega die o.a.:

 

  • Kennis heeft van de mogelijkheden van het interne besturingssysteem, (de hard- en softwarecomponenten van de) netwerksystemen en netwerkarchitectuur en de daarbij behorende randapparatuur.
  • Kennis heeft van beheerssystemen en –procedures
  • Inzicht heeft in de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe systemen en systeembeheer
  • Vaardig is in het beoordelen van gebruikerswensen en in het vertalen hiervan in programmawijzigingen en het ontwikkelen van applicaties


Uw schriftelijke sollicitatie kunt u sturen aan dhr. L.J.C. Koeleman Afd. PSA, telefoon 015-8000049, e-mail: l.koeleman@grotiuscollege.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. Mul, hoofd ICT Grotius college Delft. Telefoon: 015-8000014 of per e-mail: j.mul@grotiuscollege.nl.

 

 

 

 

 
 
     
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 
 

 

Bijgewerkt: 21 augstus 2017