Groep 8

Op deze website vind je heel veel informatie over het Grotius College. Maar je leert ons pas écht kennen als je onze school bezoekt. Wij maken graag kennis met jou! Hieronder lees je welke kennismakingsactiviteiten wij allemaal organiseren voor leerlingen die overstappen naar het voortgezet onderwijs.

 

 


Neem een kijkje

bij ons op school

Kom bij ons kijken

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school. Neem alvast een kijkje bij de digitale tour om te zien hoe onze school eruit ziet. 

Groep 7/8-dag

Maandag 22 november is de groep 7/8 dag. Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij een half dagje meelopen? Meld je dan nu aan via deze link

Informatieavond

24 November 2021 Algemene informatieavond vanaf 19.30 uur inschrijving niet nodig
2 Februari 2022 Waldorf informatieavond vanaf 19.30 uur meld je aan via deze link
3 Februari 2022 mavo/havo/vwo/tto informatieavond vanaf 19.30 uur inschrijving niet nodig

Open dag    

Zaterdag 5 Februari 2022

Tijden volgen, inschrijving niet nodig. 

Meeloopdagen Waldorf Grotius

Waldorf meeloopdagen op 11, 22, 18 en 25 januari 2022, 1 en 8 februari 2022. Je loopt dan (zonder ouders) een echte dag mee met de leerlingen. Zo kun je goed de sfeer op school proeven, ervaren      hoe een periodeles is en kennismaken met ons docententeam. Inschrijven kan via deze link

24 januari en 7 februari en 21 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur is er een digitaal vragenuurtje. 

Meeloopdagen TTO

Lijkt het jou wat om grotendeels alle vakken in het Engels te krijgen en ben je benieuwd hoe dit gaat? Je leert een aantal tto-docenten kennen en je kan meekijken bij een aantal lessen zoals: history, math of global orientation. Wil je dit, meld je dan aan via deze link. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je van ons een uitnodiging met een datum om mee te lopen. 

Meeloopdagen mavo/havo/vwo

Ben je benieuwd hoe een dag van een brugklasser eruit zit en wil je graag meelopen? Meld je dan aan via deze link. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je van ons een uitnodiging met een datum om mee te lopen.