Groep 8

Beste leerlingen in groep 8 en ouders,

Jullie zullen begrijpen dat de kennismaking met onze school dit jaar helaas niet door kan gaan in de gebruikelijke vorm.
In overeenstemming met alle middelbare scholen in Delft en de regio Haaglanden is besloten om alle fysieke activiteiten niet door te laten gaan. De kennismaking met scholen vindt uitsluitend digitaal plaats. Dat gebeurt via filmpjes, virtuele tours door de scholen, online presentaties en de website. 

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws. Liever een e-mail ontvangen wanneer er meer bekend is? Dat kan, laat hier uw e-mailadres achter en wij mailen u zodra er nieuwe informatie geplaatst is. 

 


Neem een kijkje

bij ons op school

Online informatieavonden voor leerlingen in groep 7/8 en hun ouders

Tijdens een online informatieavond geven wij via internet informatie over onze school, het onderwijs in de onderbouw en bovenbouw en de begeleiding. U kunt zich inschrijven voor de online informatieavonden op:

Dinsdag 26 januari start om 19.30 uur de online informatieavond TTO, inschrijven kan via deze link
Woensdag 27 januari start om 19.30 uur de online informatieavond Waldorf, inschrijven kan via deze link

Donderdag 28 januari start om 19.30 uur de algemene online informatieavond, inschrijven kan via deze link.

Meet and Greet: hoe is het om een brugklassen op het Grotius College te zijn?

Meld je nu aan voor de Meet and Greet voor woensdag 3 februari van 14.30-15.30 uur. Stel je vraag aan onze huidige brugklassers, oud-leerlingen of leerkrachten. Meeluisteren naar anderen die vragen stellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten je graag 3 februari online! 

Digitale meeloopmomenten 

Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we dit jaar geen meeloopdagen organiseren. Daarom hebben we hiervoor in de plaats digitale meeloopmomenten georganiseerd, zodat uw zoon/dochter toch een indruk van onze school kan krijgen.
Over de vorm krijgt u nog nader bericht, maar wel kunt uw zoon/dochter zich alvast aanmelden.
Nog even een korte toelichting over een aantal namen:
1.    Kopklas: is voor leerlingen die niet altijd in Nederland hebben gewoond of bij wie de Nederlandse taal niet thuis wordt gesproken.
2.    Waldorf: vrijeschool onderwijs
3.    
TTO: tweetalig onderwijs voor leerlingen met een vwo-advies.

Verder hebben we ook de mavo,havo, vwo en het gymnasium.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen over de digitale meeloopdag en wil je als eerste weten wanneer onze digitale tour beschikbaar is? Meld je dan aan via deze link

Aanmelden

De aanmeldingsperiode start op zaterdag 6 februari 2021. Als je uiterlijk 19 februari 2021 bent aangemeld én een passend advies hebt, kun je gegarandeerd geplaatst worden. Jij en je ouders/verzorgers krijgen in de laatste week van maart bericht over de plaatsing. Als je je na 19 februari aanmeldt, krijgen jij en je ouders/verzorgers vanaf 1 april bericht over de plaatsing. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.