Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Nieuws

Fijne vakantie!

De schoolleiding van het Grotius College wenst alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) een hele fijne, zonnige vakantie! In verband met de zomervakantie is de school gesloten van dinsdag 17 juli tot en met donderdag 23 augustus a.s.

Lees meer »

Het Grotius College zoekt collega's!

Op de verschillende locaties van het Grotius College (praktijkonderwijs tot en met tweetalig gymnasium, Internationale Schakelklas) zijn meerdere vacatures voor diverse functies.  Geïnteresseerd? Kijk snel op onze website!

Lees meer »

Fietsen voor de Voedselbank!

De leerlingen van de ISK doen mee met het lesprogramma Biking2Skool. Het lesprogramma Biking2Skool leert de ISK-jongeren in eerste instantie om iedere dag met de fiets naar school te komen. Deze stap garandeert dat ISK-leerlingen ook buiten schooltijd de fiets gaan gebruiken. Wanneer ISK-leerlingen vervolgens doorstromen naar het regulier onderwijs dan zijn zij net zo mobiel als alle andere jongeren en staan zij op dat punt niet langer op achterstand. Het lesprogramma Biking2Skool krijgt jongeren aan het fietsen door hen aan de ene kant te motiveren om iedere dag met de fiets naar school te komen en door tegelijkertijd praktische barrières tegen het fietsen weg te nemen. De leerlingen van de ISK hebben afgelopen week fietslessen gekregen en gaan nu 30 dagen lang fietsen om geld in te zamelen voor de Voedselbank Delft.  Dit project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van verschillende instanties, zoals Het Maagdenhuis in Amsterdam.  

Lees meer »