Kinderen

De kracht
van samen

samen zijn wij het Grotius

Daarom kiezen voor het Grotius!

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een bijzonder jaar voor jou. Opeens zit je in groep 8 en is het tijd om te kiezen. Het maakt niet uit welk advies je hebt gekregen, want wij bieden alle opleidingen aan. Op onze school kun je jezelf zijn en krijg je onderwijs dat bij jou past. We helpen je graag voorbereiden op de toekomst en brengen jouw talent tot bloei. Samenwerken met jou en je klasgenoten vinden we daarbij heel belangrijk. 

Jij en het Grotius

Nieuws

Jet-Net op het Grotius

Sinds dit schooljaar werken NEN (Nederlands Normalisatie Netwerk) en het Grotius College in Delft samen. Een samenwerking die tot stand kwam dankzij Jet-Net. In Jet-Net/TechNet, hét jongeren- en technologienetwerk van Nederland, werken bedrijven en scholen samen om meer jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding. Onlangs is een contract hierover gesloten tussen het Nederlands Normalisatie Netwerk (NEN) en onze school. Docent Arthur Sieders is de grote kracht achter dit project. Er staat een leuk artikel over dit project in het blad Delft Business. Lezen??? Klik hier!  

Lees meer »

Europese dag op het Grotius

Op maandagochtend 2 juli jl. hingen in de aula van European Parliament Ambasssador School het Grotius College in Delft de Europese vlaggen uit. Alle derde klassen waren bij elkaar gekomen om aan verschillende workshops in het thema van de Europese Unie mee te doen. Het was de bedoeling dat de leerlingen inzien welke invloed de Europese Unie op hun levens heeft en hoe zij invloed op de Europese Unie kunnen hebben, nu al, of als ze later groot zijn. Van deze interessante dag is een verslag gemaakt door leerlinge Douchka Kipping. Klik hier om het verslag te lezen!

Lees meer »

Op de foto!

Op donderdag 6 september a.s. komt de schoolfotograaf langs om individuele foto's en klassenfoto's te maken. De individuele foto's worden gemaakt in de aula/kantine, daarna ga je onder begeleiding van een docent naar het schoolplein om de groepsfoto te maken. Let goed op! Er is een strak rooster opgesteld want er moeten een heleboel mensen op de foto! Klik hier om het rooster te bekijken. Tip: doe geen donkere of heel witte kleren aan, of kleren waar een rare tekst op staat. Petten zijn sowieso niet toegestaan.  

Lees meer »