Nieuws

Solar Team met de Nuna8 op school

Solar Team met de Nuna8 op school

Het Solar Team van de TU Delft doet ieder jaar (met succes!) mee aan een Solar Challenge ergens in de wereld. In oktober 2017 werd het Solar Team met de Nuna9 in Australië maar liefst voor de zevende keer wereldkampioen zonneracen!

Het Solar Team 2018 van TU Delft brengt op 14 februari a.s. een bezoek aan onze locatie aan de Juniusstraat 8 en uiteraard brengen ze een zonneauto mee: de Nuna8! De Nuna9 is pas onlangs uit Australië teruggekomen en er wordt pas volgend jaar weer een nieuwe auto gebouwd. Het team gaat dit jaar meedoen met de Nuna9 aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. 

Dit jaar is weer een heel nieuw team samengesteld, waarin ook een oud-leerling van het Grotius College zit, Sjors Peterse. 

Het team komt op 14 februari naar het Grotius College en stelt de auto op in de aula, zodat alle leerlingen in de gelegenheid worden gesteld zich te vergapen aan dit futuristisch uitziende object. Uiteraard zullen de leden van het Solar Team alle vragen van de leerlingen beantwoorden. Vanaf 13.30 uur zal de Nuna8 te bewonderen zijn!

Op deze middag is ook onze inloopmiddag voor leerlingen die een keer 'sfeer komen proeven' op onze school, dus die kunnen uiteraard ook de gestroomlijnde Nuna8 bewonderen!