Decanaat (ouders)

We helpen je graag met jouw keuze voor vervolgonderwijs

Decanaat

De decanen helpen je graag met jouw keuze voor vervolgonderwijs. Uiteraard zijn de decanen ook actief bij de keuze van een sector (mavo) en profiel (havo en vwo).
Voor je vervolgopleiding hebben we een speciale keuzesite gemaakt. Klik hier om naar de website van het decanaat te gaan: www.grotiuscollege.dedecaan.netOnze decanen zijn:


Gedurende het schooljaar worden diverse presentaties gegeven door de decanen. Je kunt deze presentaties op deze pagina downloaden:

Schooljaar 2017-2018

Grotius Kiest op 8 februari 2018

Op donderdagavond 8 februari a.s. organiseert het decanaat van het Grotius College in het gebouw aan de Juniusstraat 8 een voor­lichtingsavond over studie en beroep: Grotius Kiest.
Op deze avond zullen van 19.30 uur tot 20.50 uur informatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Wij hebben ouders en oud-leerlingen bereid gevonden iets te komen vertellen over hun studie en beroep. Er zijn twee voorlichtingsrondes: om 19.30 uur en om 20.20 uur.
In verband met de aanstaande profielkeuze of de naderende keuze voor een vervolgopleiding is deze voorlichtingsavond een uitstekende gelegenheid om u te laten informeren. Wij zijn van mening dat het een goede zaak is als de ouders samen met de leerlingen naar deze avond komen. De leerlingen van de 3e en 4e klassen mavo (+mavo 2), havo en vwo/tto zijn verplicht twee voorlichtingsrondes te bezoeken. In de mentorlessen zijn intekenlijsten uitgedeeld en zodra de leerlingen hun voorkeur hebben ingeleverd, wordt geprobeerd te voldoen aan hun wensen. De leerlingen van klas 5 en 6 zijn uiteraard ook van harte welkom met hun ouders.
Tot ziens op 8 februari 2018.

De decanen mavo, havo en vwo/tto