Ons onderwijs

Tweetalig vwo op het Grotius

Heb je een vwo-advies en zoek je extra uitdaging? Wil je heel goed in Engels worden en goed voorbereid zijn op een internationale omgeving Ben je ambitieus, “willing to go the extra mile”? Meld je dan aan voor ons tweetalig vwo (tto). In de onderbouw volg je ruim de helft van de vakken in het Engels Daarna kun je naast je vwo-diploma twee extra internationaal erkende certificaten halen die hoog aangeschreven staan bij (top)universiteiten. 

Grotius College

 

Tto is een perfecte voorbereiding op een vervolgstudie na het voortgezet onderwijs. In het hbo en op de universiteit wordt steeds meer les in het Engels gegeven. Het Grotius College is de enige school in Delft met tweetalig onderwijs. Je kunt tto volgen op het atheneum en het gymnasium. Om toegelaten te worden heb je een vwo-advies nodig. Ook doe je een toelatingstoets en houden we een intakegesprek met je. 

Kosten tto

Op het tto volg je extra lessen, je gaat op reis en doet extra examens. Voor deze activiteiten is een extra financiële bijdrage nodig. Meer informatie is hier te vinden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over tto? Neem dan contact op met de coördinator tto, tto@grotiuscollege.nl. Lees hier de veelgestelde vragen. Of kom naar onze open dag, infoavonden en meeloopdagen! Of bekijk hier het filmpje over tto.