Ons onderwijs

Tweetalig vwo op het Grotius

Heb je een vwo-advies en zoek je extra uitdaging? Wil je heel goed in Engels worden en jezelf op verschillende manieren ontwikkelen? En ben je bereid om hard te werken? Meld je dan aan voor ons tweetalig vwo. In het kort noemen we dit tto (tweetalig onderwijs). Op deze speciale richting in het voortgezet onderwijs volg je veel vakken in het Engels. Je sluit je opleiding af met een internationaal erkend certificaat waarmee je makkelijk toegang krijgt tot (top)universiteiten. Daarnaast doe je vwo-examen. Je verlaat de middelbare school dus met twee diploma’s!
 

Atheneum en gymnasium

Tto is een perfecte voorbereiding op het vervolgstudie waar je na het voortgezet onderwijs heen gaat. In het hbo en op de universiteit wordt steeds meer les in het Engels gegeven. Het Grotius College is de enige school in Delft met tweetalig onderwijs. Je kunt tto volgen op het atheneum en het gymnasium. Om toegelaten te worden heb je een vwo-advies nodig. Ook doe je een toelatingstoets en houden we een intakegesprek met je.

Kosten tto

Op het tto volg je extra lessen, je maakt extra reizen en doet extra examens. Voor deze extra’s is een extra financiële bijdrage nodig. Meer informatie is hier te vinden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over tto? Neem dan contact op met de coördinator tto, tto@grotiuscollege.nl. Lees hier de veelgestelde vragen. Of kom naar onze open dag, infoavonden en meeloopdagen!