Oud-leerlingen

Actrice Sytske van der Ster

Het begon met Les Misérables. Toen Sytske die musical in de brugklas gezien had, wist ze: dat wil ik later ook. Zingen, dansen, acteren. En dat doet ze inmiddels met veel succes, in musicals, tv-series en films. Die mooie professionele carrière startte in 1993 op het Grotius College in de derde klas met de uitvoering van Cats.

Lees meer »

CEO Boyan Slat (The Ocean Cleanup)

“Ooit was er het stenen tijdperk, daarna kwam de bronstijd en nu zitten we middenin het plastic tijdperk”, zo begon Boyan Slat, oud leerling van het Grotius College, zijn TedX-presentatie op 24 november 2012 in Delft. Daarna veranderde het leven van de nu 21-jarige Boyan totaal.

Lees meer »

Schaakgrootmeester Anish Giri

Maar liefst twee schaakgrootmeesters behaalden hun diploma op onze school. Zowel Jan Timman (gymnasium 1969) als Anish Giri (tweetalig vwo 2013) waren aanstormende talenten die tijdens hun schooltijd veel medewerking van school kregen om hun sport te beoefenen.

Lees meer »

Oud-leerling Lilian Magermans

"Ik ben altijd opzoek naar een uitdaging en het was voor mij dus een logische stap om het meest uitgebreide middelbare schoolpakket te kiezen. Niet alleen wilde ik dolgraag gymnasium uitproberen, maar ook het tto sprak me erg aan. In eerste instantie was ik dus vooral geïnteresseerd in tto, omdat het me een extra uitdaging leek."

Lees meer »