Groep 8

Home | Groep 8 | Aanmelden

Aanmelden


Wat fijn dat je kiest voor onze school! De eerste aanmeldperiode is gesloten. Leerlingen die uiterlijk vrijdag 24 februari zijn aanemeld, ontvangen op woensdag 5 april bericht over de plaatsing. 

In Delft vinden wij het belangrijk dat op elke Delftse school een goed en prettig onderwijsklimaat heerst. Om die reden is het van belang dat we er met elkaar voor zorgen dat alle leerlingen goed verdeeld worden over de scholen. Zo wordt het nergens te druk. Voor schooljaar 2023-2024 betekent dit dat plaatsing op het Grotius College gegarandeerd is. Het advies van de basisschool moet wel passend zijn bij onze school. 

Vragen
Bij vragen over de aanmelding, toelating of onze school kunnen ouders/verzorgers contact met ons opnemen per e-mail aanmelden@grotiuscollege.nl of per telefoon 015 800 00 00 (optie 3).

De eerste kennismaking


Als je je op onze school hebt ingeschreven, kom je al op 21 juni een middag langs. Je leert die dag je klasgenoten en je mentor kennen. Aan het einde van de zomervakantie krijg je je boeken thuisgestuurd. Dat scheelt een hoop gesjouw!

Na de zomervakantie starten we met kennismakingsactiviteiten en leggen we uit hoe alles werkt op school. 
Ouder(s)/verzorger(s) worden al snel uitgenodigd voor een kennismakingsavond.Juniusstraat 8, 2625 XZ Delft
Telefoon: 015-8 000 000
E-mail: info@grotiuscollege.nl

Volg ons op: