Leerlingen

Home | Leerlingen | Schoolboeken

Bestellen schoolboeken


Een aantal jaar geleden heeft de overheid bepaald dat ouders niet meer hoefden te betalen voor de schoolboeken. De scholen krijgen sindsdien geld om de boeken en andere leermiddelen voor de leerlingen aan te schaffen. De schoolboeken zijn dus niet gratis!

Het Grotius College werkt samen met Van Dijk om de leermiddelen voor onze leerlingen te verzorgen.

Boeken inleveren

Rooster boeken inleveren woensdag 5 juli

 

ECK-ID

Het is ook noodzakelijk om bij Van Dijk een account aan te maken (klas 1) of in te loggen (klas 2 en hoger) voor het aanmaken van een ECK-id.

Het ECK iD is wettelijk bepaald als hét unieke iD van een leerling dat fungeert als anonieme sleutel in de geautomatiseerde processen tussen school, portaalleveranciers en uitgeverijen. Het ECK iD is bedoeld om digitaal leren veilig en betrouwbaar te houden. Daarnaast zorgt het voor een soepele en betrouwbare uitlevering van het digitale lesmateriaal. Kijk voor meer informatie over het ECK iD op www.eck-id.nl.

Bestellen

De leermiddelenlijst voor 2023 – 2024 is ondertussen bekend en beschikbaar bij Van Dijk(www.vandijk.nl). voor het bestellen van de fysieke leermiddelen kun je daar terecht.

Zorg dat je eerst zeker weet voor welk leerjaar en niveau (bijvoorbeeld 2 havo, 3 vwo tto, 4 mavo) je bestelt. Voor de bovenbouw moet je natuurlijk ook je vakkenkeuze goed in de gaten houden.

Digitale bestelbrief van Van Dijk

Boeken kunnen vanaf 1 juli besteld worden via Van Dijk.

Instructievideo's

Link video bestellen met ECK_ID

Link video leverproces

Bereikbaarheid van Van Dijk

Ga voor de oplossing van al je vragen naar: www.vandijk.nl

Mocht het zo zijn dat je meer hulp nodig hebt, maak dan gebruik van het telefoonnummer: 088 2030303 (lokaal tarief). Op feestdagen zijn wij gesloten.

 Juniusstraat 8, 2625 XZ Delft
Telefoon: 015-8 000 000
E-mail: info@grotiuscollege.nl

Volg ons op: